Eline Meijer Psychologiepraktijk Meijer - Buitenpsychologie Nijmegen
Eline Meijer

GZ- psycholoog / buitenpsycholoog


Als buitenpsycholoog geloof ik in de krachtige combinatie van psychologie, natuur en bewegen”

Als GZ-psycholoog heb ik ruime ervaring in de GGZ en werk ik graag met complexe doelgroepen. Naast de praktijk ben ik daarom ook werkzaam in de specialistische en forensische zorg. Mijn interesse gaat echter verder dan het werken in grote GGZ-instellingen en met Psychologiepraktijk Meijer wil ik me graag richten op het bieden van kwalitatief hoogstaande zorg, geboden op vernieuwende wijze; een combinatie van psychologie, natuur en bewegen. Ik volg de nieuwe ontwikkelingen van de groene GGZ op de voet en deel graag mijn enthousiasme over mijn ervaringen als buitenpsycholoog.

In de behandeling werk ik graag vanuit een holistisch perspectief en met de mogelijkheid uit verschillende behandelvormen (zoals CGT, ACT, EMDR en ST), kan ik goed aansluiten bij de hulpvraag.

In onze samenwerking richt ik mij op jouw persoonlijke ontwikkeling en sta ik naast je. Ik werk vanuit de visie dat jij de expert bent met betrekking tot jezelf en ik met je mee kijk vanuit mijn kennis en ervaringen. Hiermee kan ik een spiegel of klankbord voor je zijn.

BIG registratienummer: 59931922525, AGB code persoonlijk: 94112973, AGB code praktijk: 94067231